Aşağı Köşk Ortaokulu

Vizyon: Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.

Misyon: Cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08.20 - 14.40
Isınma: KATI YAKIT(KALORİFER)
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://726172.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIKÖŞKKÖY KÖYÜ AŞAĞIKÖŞKKÖY KÜME EVLERİ NO 141/1 TUTAK / AĞRI

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - D965 Karayolu´nun yanında yer alan okulumuzun ulaşım zorluğu kardan dolayı yol kapanması vb. sıkıntıları bulunmamaktadır.

Adres - AŞAĞIKÖŞKKÖY KÖYÜ AŞAĞIKÖŞKKÖY KÜME EVLERİ NO 141/1 TUTAK / AĞRI

Ulaşım Öğretmenlerimiz ilçe merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkeze yaklaşık 14 km uzaklıkta olup il merkezine yaklaşık 51 km´dir.